نخست وزیر عراق و وزیر خارجه انگلیس تلفنی گفتگو کردند
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۷۴۴۱

نخست وزیر عراق و وزیر خارجه انگلیس تلفنی گفتگو کردند

نخست‌وزیر جدید عراق تلفنی با وزیر امور خارجه انگلیس گفتگو و از او خواست به عراق سفر کند.
نخست وزیر عراق و وزیر خارجه انگلیس تلفنی گفتگو کردند

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، دفتر نخست‌وزیری عراق اعلام کرد که «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر این کشور با «دومنییک راب»، وزیر امور خارجه انگلیس تلفنی گفتگو کرده است.

خبرگزاری رسمی عراق (واع) به نقل از دفتر کاظمی نوشت که او امروز سه‌شنبه (۲۳ اردیبهشت) تماسی تلفنی از طرف راب داشته است. طی این تماس، کاظمی از وزیر امور خارجه انگلیس خود خواست به عراق سفر کند.

راب طی این تماس، انتخاب کاظمی به نخست‌وزیری عراق را تبریک گفت و اظهار داشت که لندن به دنبال تقویت روابط با بغداد در همه زمینه‌ها از جمله مقابله با تروریسم و کرونا است. مصطفی کاظمی پنجشنبه گذشته (۱۸ اردیبهشت) از پارلمان عراق رأی اعتماد گرفت و ۱۵ وزیر از بین ۲۰ وزیر موفق به کسب رأی اعتماد شدند.

وزیر امور خارجه انگلیس گفت که کشورش از دولت جدید عراق به ریاست کاظمی حمایت سیاسی، اقتصادی و امنیتی خواهد کرد.

نخست‌وزیر جدید عراق امروز همچنین تماس تلفنی‌ای از طرف «احمد ابوالغیط»، دبیرکل اتحادیه عرب داشت. او در این تماس، خواستار هماهنگی در مواضع عربی و کاهش اختلافات بین کشور‌های عضو اتحادیه مذکور شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار